Silence Beauty

Voor vrouwen door vrouwen

    Beauty Lifestyle blog 

Waarom zonnebrand óók in de winter belangrijk is! ☀️❄️
We associëren zonnebrand vaak met zomerse stranddagen, maar de zon is sluw, zelfs in de winter. Hier zijn drie redenen waarom insmeren met zonnebrandcrème in de winter óók hartstikke belangrijk is:
1️⃣ Tegen rimpels en huidveroudering: wist je dat maar liefst 90% van de tekenen van huidveroudering te wijten is aan de zon? Regelmatig insmeren helpt dus tegen huidveroudering. Vergeet ook je hals en handen niet!
2️⃣ Opstapeling van straling: er wordt vaak gedacht dat je alleen huidschade oploopt als je langdurig bent blootgesteld aan zonnestraling. Dat is niet waar! Straling bereikt je huid ook als je bijvoorbeeld op de fiets zit, een wandeling maakt of op het sportveld staat.
3️⃣ UV-A stralen zijn overal: zelfs als de zon zich verstopt, bereiken uv-A-stralen je huid, dringen door en kunnen voor rimpels en pigmentvlekken zorgen. En ja, ze komen zelfs door glas heen! Altijd smeren dus! 😎
Onze Ha-Ra Sun Lotion SPF 30 is niet alleen beschermend, maar ook voedend voor de huid  en biedt optimale bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Ook is onze sun lotion koraalvriendelijk! De sun lotion bevat  geen UV-filters oxybenzone, octinoxate en octocrylene. Het is in overeenstemming met de Hawaii Reef Protection Act en kan zonder aarzeling worden gebruikt! 🌍 🌊
Waarom een Anti Aging collageen product te gebruiken ?

ons Pro-Aging collageen complex is een 3 in 1 formule om je huid van binnenuit te verzorgen.

Collageen, Glucosamine en vitamine C, wat van belang is voor de vorming van collageen, versteviging van de huid en het behouden van voldoende vocht in de huid.

Collageen is een belangrijk lijmvormend lichaamseigen eiwit dat de elasticiteit, stevigheid en structuur van je huid helpt te behouden. Ons lichaam maakt zelf  collageen aan maar vanaf je 25e levensjaar neemt de aanmaak van collageen steeds meer af. Hierdoor ontstaan fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping.

Glucosamine is een lichaamseigen stof die een belangrijke bouwsteen vormt voor proteoglycanen. Dit zijn complexe structuren die zich rondom collageen en elastine bevinden. Glucosamine zorgt in de huid voor het aantrekken van vocht voor volume en een goede vochtbalans.

Vitamine C is nodig om de collageenvezels te stabiliseren en te beschermen tegen schade door vrije radicalen. Het ondersteunt de aanmaak en het herstel van collageen en beschermt tegen afbraak.

Bij Silence Beauty is het  Pro Aging Collageen Complex verkrijgbaar verpakt in een pot waarmee je 30 dagen kunt doen voor 34,95.
 


Silence Beauty is meer dan een schoonheidssalon, in deze blog nemen we je mee op reis.


Leuk dat je er bent, deze blog kun je volgen voor meer informatie en tips over hoe je een gezonde lifestyle kunt nastreven en integreren in je dagelijks leven.Silence Beauty niet voor niets gekozen.

 Schoonheid is er in vele vormen, van binnen en van buiten. Ieder mens is uniek !!!